reviews

Deze reviews zijn ook te vinden op boekscout.nl

“In één ruk uitgelezen. Herkenbaar, ontroerend, liefdevol, grappig en boeiend geschreven. Ik hoorde en zag het allemaal gebeuren. Erg leuk boek!”

“Openhartig, herkenbaar, hilarisch. Een puur en (h)eerlijk boek over het moederschap zoals het echt is. Niks geen mooimakerij en “kijk eens hoe goed ik/wij het doen’… en vooral geen belerend boek. Enorm van genoten!”

“Een heel leuk leesbaar boek. Waarbij je eigenlijk niet kunt stoppen met lezen. Ik heb dit boek met een glimlach op mijn gezicht en soms hardop lachend uitgelezen. Heel belangrijk die ‘uit’ want in de tropenjaren een boek lezen is ook niet vanzelfsprekend. Herkenbare situaties met humor beschreven en leerzaam, waarbij je ook tussen de lijnen tips krijgt hoe om te gaan met emoties van je kind en hoe je er zelf mee om kunt gaan.”

“Eindelijk iemand die onverbloemd vertelt wat het moederschap met je doet. Geweldig!”

“Een heerlijk boek. In één adem uitgelezen. Het leest heel makkelijk weg. Een boek vol herkenbare, grappige en leuke verhalen. Maar ook zeker heel liefdevol geschreven.”

“Prachtig en herkenbaar, in één keer uitgelezen. Kan ik iedere moeder aanraden. Ook leuk om als kraam cadeau te geven.”

“Ik ben van nature geen lezer, maar dit boek leest lekker makkelijk. En als je begonnen bent, wil je niet meer stoppen. Zoveel leuke verhalen en zeer herkenbaar.”

“Genoten van begin tot eind! Wat een feest om te lezen! Loos momentje? Dan nog even een paar hoofdstukken meepakken.”

Bestel hem nu online of loop binnen bij de boekhandel

Cover tropenjaren

Benieuwd naar een fragment uit het boek? Klik dan hier