Slaapklets boekjes van Gezinnig

Slaapklets

Voor het slapen gaan nog even de dag doornemen. Een fijne manier om de dag rustig af te sluiten zodat kinderen lekker kunnen gaan slapen. Maar hoe doe je dat dan, de dag doornemen? Sommige kinderen weten niet zo goed wat ze kunnen vertellen of ze blijven maar doorgaan en kunnen niet meer stoppen. Hier heeft Michal Janssen iets op bedacht. In de boekjes van Slaapklets schreef ze leuke vragen en korte opdrachten en ontspanningsoefeningen waarmee je de dag kunt afsluiten. Een gestructureerd dagboekje voor kinderen.

Slaapklets voor kleuters

Slaapklets is voor kinderen vanaf 6 jaar die al zelf kunnen lezen. Heb je het boekje al volgeschreven? Dan is er ook nog een deel 2 en 3. Maar ook voor de allerkleinste kletskousjes is er een leuk dagboek, Slaapklets voor kleuters. En ook voor de kleuters is er al een deel 2 beschikbaar.

Ga maar lekker slapen

‘Tijd om te gaan slapen, doe je ogen dicht.
Kijk de zon is onder, alleen de maan geeft licht.
Ga maar lekker dromen
van deze mooie dag.
Dan word je morgen zeker
weer wakker met een lach.’

‘Maar mama, ik wil nog één dingetje zeggen. Ik wil nog één knuffel. Mag ik nog één kusje? Mijn hoofd zit nog zo vol. Mama, ik kan niet slapen.’ Door iedere avond samen één bladzijde van het Slaapklets dagboekje in te vullen, sluit je de dag volgens een vast ritueel af. Een vast bedritueel kan kinderen helpen rustiger in slaap vallen. Fijn voor de kindjes en ook fijn voor papa en mama. En wie weet wat je als ouder nog allemaal te weten komt tijdens dit fijne momentje samen.

Bestel >>HIER<< Slaapklets deel 1

Bestel >>HIER<< Slaapklets voor kleuters, deel 1

Nog meer leuks uit deze collectie (bij onze drie kindjes een groot succes) >> Het halve boek – het leukste verzin-het-zelf-voorlees-boek

Op zoek naar herkenning over het ouderschap? Vergeet dan niet mijn nieuwe boek te bestellen; Tropenjaren – welkom in de jungle van het ouderschap

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *