Cubby de Beer

FurReal Cubby de Beer – Interactieve Knuffel – Speelgoed van het jaar 2019

Pardon?!

‘Dat was ik niet!’, roept onze kleuter met grote onschuldige ogen. We zitten aan tafel tijdens het avondeten en kijken elkaar allemaal verbaasd en beschuldigend aan. Wie was het, wie was het? Dan begint op de achtergrond opeens iemand te zingen. We barsten allemaal in lachen uit.

Het is Cubby de Beer. Het verjaardagscadeau van onze 6-jarige dochter en tevens één van de genomineerden van de speelgoed van het jaar verkiezing 2019. Een interactieve knuffel die kan bewegen en praten. En.. blijkbaar dus ook een flinke boer kan laten. Proost Cubby.

Review Cubby de Beer

Onze dochter vroeg een hond, kat of konijn voor haar verjaardag. Maar nu ze Cubby heeft, vraagt ze er niet meer naar. Hij is een echte vriend en houdt van aandacht. Hij brabbelt gezellig terug wanneer je tegen hem praat, hij valt in slaap wanneer het rustig is, hij geeft je zelfs een knuffel wanneer je dat vraagt en hij speelt graag kiekeboe.

Cubby is heerlijk zacht en hij reageert op geluiden, maar ook op aanrakingen. Kriebel hem bijvoorbeeld lekker op zijn hoofdje of op zijn buik en hij reageert hierop.

Wat ons direct al opviel toen we Cubby zagen bewegen, is dat hij in vergelijking met andere interactieve knuffels, veel meer verschillende detailgerichte bewegingen laat zien. Zo bewegen zelfs zijn oortjes, zijn mond en zijn neus. Er zijn in totaal 100 geluid- en bewegingscombinaties mogelijk. Een echt droomvriendje!

Cubby kan staan, zitten en liggen. Hij houdt van drinken en van zijn honingsnoepjes. Hij houdt van spelletjes spelen en van knuffelen. Hij vindt het leuk wanneer je tegen hem praat en nog leuker om terug te praten. Voor het slapengaan speelt hij één van zijn vijf minuten durende liedjes en ook daarna gaan zijn oogjes dicht.

Ondertussen heeft hij de harten van onze kleine superhelden compleet veroverd. Onze dametjes zijn 1, 4 en 6 jaar en hij is duidelijk favoriet bij alle leeftijden. En ook wij zijn blij, want Cubby is altijd vrolijk, hij verliest geen haren, hij heeft genoeg aan zijn honingsnoepje en aan zijn flesje drinken, hij heeft een uit-knop en is gewoon zindelijk ; )

Ben je ook benieuwd naar Cubby?

Koop hem hier:

Of bekijk HIER ons filmpje op ons YouTube kanaal.


Meer voor Sinterklaas:
Breinbrekers – leuke spelletjes voor kinderen en volwassenen
10 tips voor een betaalbare en bijzondere Sinterklaas + winactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *